Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

En fødselsdag er altid noget særligt, en dag hvor vi fejrer livet og årene der er gået, og alle oplevelser gennem årene. Men hvad gør virkelig en fødselsdag unik? Dejlige fødselsdagshilsner selvfølgelig! Der er ikke noget bedre end at få fødselaren til at smile med søde og sjove fødselsdagshilsner, som går lige i hjertet. I denne blog har vi samlet et udvalg af korte sjove fødselsdagshilsner, som du kan bruge som tekst til fødselsdagskort og gøre deres dag endnu mere mindeværdig.

10 citater som kan bruges som tekst i fødselsdagskort

Vil du holde det kort men sjovt? Her har du et par ideer du kan bruge:

  1. "Ligesom en god vin, bliver du kun bedre med alderen!"
  2. "Alder er kun et tal… Et højt tal i dit tilfælde!"
  3. "Tillykke med fødselsdagen! Du er nu officielt gammel nok til at vide bedre!"
  4. "Et år ældre, men stadig ikke klogere!"
  5. "Tillykke med at være et år tættere på pensionist rabatterne!"
  6. "Du ælder som en smartphone - forældet men fungerer stadig!"
  7. "Tillykke med fødselsdagen! Don't worry, kragetæer er et bevis på et lykkeligt liv!"
  8. "Et år ældre, men stadig et år yngre end du bliver næste år!"
  9. "Du er som en god vin - bliver bedre med alderen og tættere på eddike!"
  10. "Tillykke med fødselsdagen! Husk på, du er kun så gammel som du føler dig… så føl dig ung!"

Ideer til fødselsdagskort med tekst som er korte og simple

Vil du bare lige sende en hurtig besked, men som samtidig er betydningsfuld? Nogle gange er et par ord nok. Herunder finder du et par korte fødselsdagshilsner:

  1. "Med hvert år der går, bliver du endnu mere særlig."
  2. "Verden er et dejligere sted på grund af dig. Tillykke med fødselsdagen!"
  3. "Du betyder alt for dem i dit liv."
  4. "Tiden går, men min hengivenhed for dig forbliver uændret."
  5. "Hver dag sammen med dig er uforglemmelig."
  6. "Tak fordi du altid er dig. Tillykke med fødselsdagen!"
  7. "Du gør livet bedre for dem omkring dig."
  8. "Jeg håber denne fødselsdag giver dig den samme glæde som du giver til andre."
  9. "Jeg elsker dig mere end du er klar over"
  10. "Du er smuk udvendigt og indvendigt. Tillykke med fødselsdagen!"

Søde fødselsdagshilsner til en du elsker

Fødselsdage kan være en mulighed for at få sagt alt det du ikke får sagt i hverdagen. Så lad din fødselsdagshilsen komme lige fra hjertet. Her finder du et par ideer:

  1. "På din fødselsdag, skal du vide hvor meget du betyder for mig. Du bringer så meget kærlighed og glæde i mit liv, og jeg er evigt taknemmelig for dig.”
  2. "Hvert et øjeblik med dig er en gave. På din fødselsdag ønsker jeg dig al lykke i verden, ligesom du har givet mig."
  3. "Du er ikke kun noget særligt, du er uerstattelig. Tillykke til den som fylder mit hjerte med glæde hver eneste dag."
  4. "Jeg er så heldig at have dig i mit liv. På din fødselsdag fejrer jeg dig og vores kærlighed."
  5. "I dag fejrer jeg ikke kun din fødsel men det fantastiske menneske du er blevet. Tak for at være mit alt."
  6. "På denne særlige dag skal du vide hvor meget du er elsket. Du er solskinnet i mit liv, og jeg er så heldig at have dig. "
  7. "Hvert år med dig er en gave. Tillykke med fødselsdagen til ham/hende som gør mit liv perfekt!"
  8. "Du har rørt mit hjerte på måder jeg aldrig havde forestillet mig. På din fødselsdag ønsker jeg dig al kærlighed og lykke i verden."
  9. "Tillykke til den der får det bedste frem i mig. Mit liv er for evigt bedre med dig i det."
  10. "Du får mig til at smile hver eneste dag. Tillykke med fødselsdagen, jeg elsker dig og værdsætter dig mere end du ved."

Hvis du vil gøre det på den klassiske måde, så tjek vores fødselsdagskort ud her som du helt selv kan designe med et billede og/eller tekst.

Personligt fødselsdagskort

Personligt fødselsdagskort

Kort med eget billede

Kort med eget billede

Kort med eget billede

Kort med eget billede

Lykønskningskort med billede

Lykønskningskort med billede

Sjov tekst på fødselsdagskort til en ven

Fejrer en af dine venner sin fødselsdag? Vil du ønske tillykke med en sjov fødselsdagshilsen? Herunder finder du et par ideer som med garanti vil få det store smil frem:

  1. "Tillykke med fødselsdagen, gamle ven! Endnu et år er gået, men tag det roligt, rynkerne er bare bevis på alle latteranfaldene, og dem har vi haft masser af!"
  2. "Tillykke med fødselsdagen! Du er som god vin: jo ældre du bliver, jo bedre bliver du! Og for at være helt ærlig.. Også lidt mere tosset!"
  3. "Tillykke med fødselsdagen, dejlige ven! Et åt fyldt med fornyet visdom? Ahhh, jeg tror jeg ville sige endnu et år fyldt med skøre oplevelser og uforglemmelige grineture sammen"
  4. "De allerbedste ønsker på fødselsdagen. Alder er blot et tal, som er blevet temmelig højt, men who cares?"
  5. "Tillykke med fødselsdagen! Med hvert år der går opdager du hvor kostbart livet er.. Især når du begynder at glemme hvor dine nøgler ligger, dine briller og hvad du var i gang med at sige. Men tag det roligt, jeg er her til at minde dig om det!"
  6. "Tillykke med fødselsdagen! Du er den eneste som kan gøre en fødselsdag til en uforglemmelig oplevelse. Er du klar til endnu et år fyldt med oplevelser sammen?"
  7. "Tillykke med fødselsdagen! Lige gyldigt hvor mange år der går, så vil du altid være min yndlings partner-in-crime. Og næste år vil ikke være en undtagelse"
  8. "Tillykke! Selvom du er ved at blive gammel, så er du altid klar til fest og ballade. Keep it up!”
  9. "Tillykke med fødselsdagen, gamle ven! Endnu et år sammen, er lig med tusindvis af grin, jokes og mindeværdige øjeblikke. Jeg kan ikke vente!"
  10. "Tillykke med fødselsdagen! Hvert år bliver du mere unik, og mindre klog, men det er derfor jeg elsker dig!"

Betænksom tekst til fødselsdagskort

Nogle gange vil man gerne vise sine følelser i et fødselsdagskort, men det kan være svært at finde den rette balance mellem sødt og corny. Vi hjælper dig gerne med nogle helt unikke fødselsdagshilsner:

  1. "Tillykke med fødselsdagen! På denne særlige dag, skal du vide, hvor meget du betyder for mig og hvor meget jeg sætter pris på, at du er i mit liv. Jeg ønsker dig al glæde og lykke i fremtiden.”
  2. "De varmeste hilsner på din fødselsdag! Med hvert år der går, skinner du endnu lysere. Jeg er så taknemmelig for at være på livets rejse med dig."
  3. "Tillykke med fødselsdagen! Din kærlighed, venlighed og styrke er en inspiration for is alle. Jeg håber det kommende år byder på al den lykke som du fortjener."
  4. "Tillykke med din store dag! Tusind tak for alle de gange du har gjort min dag lidt bedre med dit smil og din støtte! Du er virkelig et enestående menneske!"
  5. "Tillykke med fødselsdagen! Jeg ser dig år efter år vokse og blive endnu mere dejlig. Jeg er så glad for at være en del af dit liv og for at dele alle disse særlige øjeblikke med dig."
  6. "Jeg ønsker dig det allerbedste! Verden er et bedre sted på grund af fantastiske mennesker som dig. Jeg håber du fejrer dagen med al den kærlighed og glæde som du fortjener."
  7. "Tillykke med fødselsdagen! Du skal vide at jeg beundrer dig og sætter pris på alt det du gør. Din styrke og dit mod er en inspiration for os alle sammen."
  8. "De varmeste tanker på fødselsdagen! Jeg ønsker dig alt det bedste livet har at byde på. Du er et bemærkelsesværdigt menneske, og du fortjener kun det bedste!."
  9. "Tillykke med fødselsdagen! Du er en kostbar gave til alle som er så heldige at kende dig. Jeg håber du bliver fejret med al den glæde som du giver andre hver dag."
  10. "Alt det bedste på din store dag! Dit store hjerte og søde sjæl gør verden til et bedre sted. Jeg håber du altid vil være omgivet af den kærlighed og glæde som du fortjener."

Vidste du at du kan tilføje din egen hilsen på en sød gave? Find inspiration lige her!

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

Milka Pralines - Fødselsdag

Milka Pralines - Fødselsdag

Personlig M&M's chokoladegave

Personlig M&M's chokoladegave

Milka Choco Brownie Gaveæske

Milka Choco Brownie Gaveæske