Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gave til 2 årig

Hej festaber! Så er det tid til at finde flagene frem og sætte tænderne i en lagkage, for hos YourSurprise fejrer vi magien ved en 2 års fødselsdag! Til de små opdagelsesrejsende som med nysgerrighed oplever verden omkring dem, har vi det perfekte udvalg af personlige gaver. Fra nuttede bamser til spændende bøger, vores gaver er udviklet til at gøre denne særlige dag endnu bedre. Så dyk ned i vores verden af overraskelser og fejr denne uforglemmelige milepæl med os!

Originale gaver til en 2 årig

At blive 2 år er en milepæl, som både er magisk og spændende. Til forældre, familie og venner som leder efter den perfekte gave til denne særlige anledning, tilbyder YourSurprise et skatkammer fyldt med originale og betydningsfulde gaver til en 2 årig som de med garanti vil elske.

Til de små opdagelsesrejsende, som netop begynder at udforske verden omkring dem, er der ikke noget bedre end en personlig højtlæsningsbog. Barnet bliver selv hovedpersonen i historien, med deres navn integreret på hver eneste side, og det gør at barnet selv bliver helten i alle eventyrene, hvilket vil forstørre deres nysgerrighed og fantasi.

Til en kommende kunstner er et sæt med personlige farveblyanter en fantastisk gave. Lad kreativiteten få frit løb mens de tegner og farver og udforsker med motiver som er særligt udviklet til deres alder og interesser.

Og lad os endelig ikke glemme den tidløse charme ved personligt legetøj. Fra dejlige krammebamser med broderet navn til legetøj af træ med gravering af deres egne initialer eller navn. Det er gaver som barnet vil have glæde af i mange år.

Uanset om du leder efter en praktisk, sentimental eller sjov gave, hos YourSurprise finder du helt sikkert den perfekte gave til en 2 årig. Lad os hjælpe dig med at fejre denne særlige begivenhed med en gave som er lige så unik og fantastisk som den lille fødselar.

Unikt legetøj til en 2 årig

Kom indenfor i den fortryllende verden af legetøj til en 2 årig, hvor den 2 åriges smil er den største belønning og glæden er uendelig. Glæder og spændingen som denne dag bringer med sig er noget helt særlig. Derfor har vi samlet et udvalg af gaver som en 2 årig vil elske:

  • Til de små eventyrere som elsker at udforske og lege tilbyder vi et udvalg af personligt legetøj som stimulerer fantasien og kreativiteten. Fra puslespil af træ med navn til puttekasser og blokke, hver eneste gave er designet til at inspirere og glæde børn.
  • Men der stoppen legen ikke! Til dem der elsker en dejlig blød krammebamse har vi et stort udvalg af dejlige krammebamser som med sikkerhed vil blive en trofast følgesvend for ethvert barn. Få broderet navn og/eller fødselsdato, og gaven er helt unik!
  • Og lad os ikke glemme godnathistorierne og hygge med mor og far på en grå eftermiddag. Med vores udvalg af personlige højtlæsningsbøger kan de selv spille helten i historien, med deres navn indarbejdet på hver eneste side. Fra spændende eventyr til lærerige historier, disse bøger udvikler ikke kun barnets fantasi, men vil også opmuntre dem til at læse.

Hos YourSurprise mener vi at hvert barn er unikt, derfor har vi gjort vores bedste for at udarbejde et udvalg af gaver som passer til alle personligheder og interesser. Så kom og fejr denne særlige milepæl med os, og gør fødselsdagen helt magisk for den 2 årige med en personlig gave.

Trælegetøj

Trælegetøj

Bamser med navn

Bamser med navn

Dyrebus i træ – Trixie

Dyrebus i træ – Trixie

Gaver til Børn

Gaver til Børn

Tips til at finde den perfekte gave til en 2 års fødselsdag

Er du i gang med at finde en helt særlig gave til en vigtig 2 årig i dit liv? Det kan være en udfordring men også sjovt at finde den perfekte til en 2 års fødselsdag. Herunder har vi samlet nogle tips til hjælpe dig med at finde en gave som han eller hun vil elske:

  1. Personlighed og interesser: Tænk over barnets personlighed og interesser, Elsker de at hygge og kramme? Er de fascinerede af dyr? Eller er han eller hun den nysgerrige type som gerne lærer nye ting? Ved at kende deres interesser, kan du vælge en gave som passer perfekt til dem.
  2. Læring og udvikling: Overvej gaver som er lærerige og hjælper en 2 årigs udvikling og motorik. Farverige puslespil, puttekasser og bøger med simple historier og billeder kan bidrage til kognitive udvikling og stimulere fantasien.
  3. Bæredygtighed og sikkerhed: Vælg gaver af høj kvalitet som er sikkerhedstestede til børn. Materialer som træ og plys er bæredygtige og sikre, mens legetøj med afrundede hjørner og ikke-giftigt maling sørger for en sikker lege oplevelse.
  4. Personalisering: Tilføj et personligt strejf til gaven ved at personliggøre den med barnets navn eller initialer. Uanset om det drejer sig om en bamse med broderet navn eller en bog med barnet i hovedrollen, så er en personlig gave bare lidt mere betydningsfuld.
  5. Interaktivt og aktivt legetøj: Gå efter legetøj som opmuntrer til aktiv og interaktiv leg. Fra gåvogne og trehjulede cykler af træ til kuglebaner og puttekasser, legetøj som opmuntrer til udforskning og bevægelse hjælper barnet med at udvikle deres motoriske evner og fremme sunde aktiviteter.

Hos YourSurprise bestræber vi os på at finde den perfekte gave til en 2 årig, så de for en sjov og betydningsfuld oplevelse. Med vores brede udvalg af personlige gaver og unikt legetøj til 2 årige børn, vil du helt sikkert finde noget som passer perfekt til dig.

Gaveideer til 2 årig pige

Hos YourSurprise forstår vi at det er en helt speciel opgave at finde den perfekte fødselsdagsgave til en 2 årig pige. Fejr hendes strålende personlighed med vores fantastiske gave udvalg, som både stimulerer hendes motorik og indlæring og gøre hende utrolig glad. Fra personlige bamser med broderet navn til fine smykker, som alle er designet med omhu til at gøre hendes fødselsdag endnu bedre. Så lad os hjælpe dig med at gøre hendes dag endnu bedre med en gave som er lige så unik og pragtfuld som hun selv er.

Gave til 2 årig dreng

Hos YourSurprise forstår vi at en 2 års fødselsdag for en dreng er en milepæl fyldt med eventyr og energi. Gå på opdagelse i vores super seje gave udvalg som vil stimulere hans nysgerrighed og vil gøre ham enormt glad. Om det så drejer sig om personligt legetøj som stimulerer hans kreativitet eller seje outfits som viser hans eventyrlystne side, alle gaver er udviklet til at gøre hans fødselsdag uforglemmelig.

Lærerigt legetøj til en 2 årig

En fødselsdagsgave til små børn drejer sig for det meste ikke kun om at glæde barnet. Man vil også gerne give legetøj som hjælper barnets udvikling og færdigheder. Til 2 årige som elsker at udfordre verden omkring dem, har vi sammensat et lærerigt gave udvalg som er udviklet til at sætte gang i nysgerrigheden og stimulere deres udvikling.

Gå på opdagelse i vores verden af lærerigt legetøj som kombinerer leg og læring. Fra farverige puslespil som forbedrer øje-hånd koordinationen som er en vigtig del af barnets udvikling til interaktive bøger som udvider deres ordforråd. Hver eneste gave er lavet til at støtte barnets udvikling mens de leger og udforsker.

Vælg legetøj som stimulerer barnets sanser og nysgerrighed. Tænk for eksempel på musikinstrumenter hvor de lærer forskellige lyde, sanselegetøj med forskellige teksturer og former som hjælper udviklingen af deres sanser og finmotorik.

Og lad os endelig ikke glemme kraften af gode historier. Med vores udvalg af personlige børnebøger kan de selv blive helten i godnathistorien, mens de lærer ord og deres fantasi blomstrer.

Hos YourSurprise bestræber vi os på at tilbyde gaver som ikke kun vil være populære på dagen men som også bidrager til barnets udvikling på den lange bane.

Top 10 gaver til en 2 årig

  1. Personlige træblokke:Et sæt træblokke med gravering af barnets navn
  2. Sutteklud med navn: En blød sutteklud med broderet navn
  3. Personligt puslespil: Et puslespil med et billede efter eget valg og barnets navn
  4. En farverig plyskanin med navn: En nuttet krammebamse med barnets navn broderet på øret
  5. Et togsæt af træ med navn: en tog bane med barnets navn graveret på lokomotivet
  6. Interaktiv bog med navn: en personlig bog med barnets navn indarbejdet i historien
  7. Personlig lænestol til børn: En lækker blød lænestol med barnets navn - perfekt til børneværelset.
  8. Farverigt legetæppe med navn: et blødt legetæppe med barnets navn
  9. Personlig trehjulet cykel af træ med indgraveret navn
  10. Personlig madkasse med barnets navn, helt perfekt til vuggestue eller børnehave. Fuldend gaven med et personligt sæt bestik med indgraveret navn.

Gør gaven personlig: Personligt legetøj til 2 årig

Hos YourSurprise gør vi enhver fødselsdag til en helt særlig begivenhed med vores unikke mulighed for at personliggøre vores gaver. Uanset om det drejer sig om en dejlig krammebamse med fødselarens navn, en sød drikkedunk med navn, indretning til børneværelset, så tilbyder vi et stort udvalg af gaver til en 2 årig festabe. Lad os hjælpe dig med at gøre dagen endnu mere mindeværdig med et personligt strejf der kommer direkte fra hjertet. Alle gaver kan du personliggøre nemt og simpelt i vores online editor ved at tilføje tekst og/eller billede.

Bamse bjørn

Bamse bjørn

Børnebøger

Børnebøger

Barnestol

Barnestol

Blog

Blog