Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter den perfekte gave til en 6 årig dreng? Så er du kommet til rette sted. I denne blog går vi på opdagelse i vores verden af betydningsfulde og spændende gaver, som er designet til at sætte hans fantasi i gang, få det helt store smil frem og stimulere hans eventyrlystne side. Fra personlige krammebamser til klassisk legetøj, vi har alt du har brug for til at finde den perfekte gave til en særlig dreng i dit liv. Så læn dig tilbage, slap af og bliv inspireret når vi tager en rejse i den magiske verden af 6 årige drenge.

Forstå en 6 årig

Når børn når 6 års alderen ser man en udvikling spurt på det kognitive område. Problemløsning, almen forståelse af hvordan tingene hænger sammen og personlige hobbyer er almindelige i denne alder. Mange børn begynder også at vise interesse for specifikke temaer og figurer.

I 6 års alderen begynder børn at udforske deres uafhængighed fra forældrene. Det er en fase fuld af eventyr, og nogle gange er det på grænsen til at det kan blive farligt. De begynder ofte også at forstå vigtigheden af samarbejde og at dele deres ting.

I denne alder er det vigtigt at vælge gaver som både støtter deres udvikling og interesser.

Træ kuglebane med biler

Træ kuglebane med biler

Børne Mini Kuffert

Børne Mini Kuffert

Fodbold med navn

Fodbold med navn

Gaver til Børn

Gaver til Børn

Legetøj til 6 årig dreng

Når det drejer sig om legetøj til en 6 årig dreng, så handler det om legetøj som sætter gang i fantasien og deres eventyrlystne side. Hos YourSurprise tilbyder vi et bredt udvalg af legetøj som er perfekte til denne aldersgruppe. Uanset om de elsker at bygge ting, gå på opdagelse eller være kreative, så har vi gaver som vil få de helt store smil frem.

De 7 sødeste gaver til dreng på 6 år

  1. Personlig krammebamse: Lad ham få et særligt bånd til hans bamse som er broderet med hans eget navn
  2. Personligt puslespil: Stimuler hans kognitive færdigheder med et farverigt puslespil med alle hans yndlingsbilleder.
  3. Træ kuglebane med biler: et klassisk legetøj som alle børn elsker.
  4. Tegnesæt: Lad hans kreative side få frit spil med et fint tegnesæt fyldt med farveblyanter
  5. Personlig børnebog: Gør ham til stjernen i hans egne eventyr med en personlig børnebog
  6. Fodbold: Med denne klassiske fodbold med navn kan han rigtig få skudt noget krudt af.
  7. Rygsæk: Med en personlig rygsæk designet specielt til ham kan du opmuntre hans eventyrlystne side. Med hans navn printet på den, er denne rygsæk ikke kun praktisk i børnehaven eller skolen, men også et personligt tilbehør han kan bære med stolthed.
Puslespil

Puslespil

Madkasse

Madkasse

Børnebøger

Børnebøger

Børnerygsæk - Trixie

Børnerygsæk - Trixie

Unikt og personligt legetøj til 6 årig dreng gave

Gør hans gave endnu mere særlig med et personligt touch. Hos YourSurprise personliggør vi gaver med navn, billede eller en personlig hilsen. Fra legetøj og bøger til krus og tasker, med vores muligheder for personliggørelse kan du lave en unik og betydningsfuld gave til et barn som han vil sætte pris på hele livet.

Hos YourSurprise, forstår vi hvor vigtigt det er at trylle et kæmpe smil frem på en 6 årig drengs ansigt. Så gå på opdagelse i vores udvalg og find den perfekte gave til 6 årige.

Chupa Chups Slikkepinde Tårn

Chupa Chups Slikkepinde Tårn

Badekåbe til børn

Badekåbe til børn

Bamser med navn

Bamser med navn

Blog

Blog

XXL Oreo gavetube

XXL Oreo gavetube

Børnerygsæk med navn

Børnerygsæk med navn

Penalhus - Trixie

Penalhus - Trixie

Trixie tøjdyr

Trixie tøjdyr

Børneparaply - Trixie

Børneparaply - Trixie

Idrætstaske - trixie

Idrætstaske - trixie

Rygsæk - Børn

Rygsæk - Børn

Celebrations Chokolader i Champagneflaske

Celebrations Chokolader i Champagneflaske