Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Enhver fejring er en mulighed for at skabe uforglemmelige minder. Bliver dit barn 7 år så er det en milepæl som er værd at fejre med glæde og kreativitet. I denne alder er børn fyldt med opdagelseslyst, nysgerrighed og masser af energi. Uanset om de er fascinerede af eventyr, kunst eller bare elsker at hygge med en god historie, så har vi masser af gaveideer til at gøre en 7 års fødselsdag til noget særligt.

Find herunder 7 fantastiske gaveideer til børn som med garanti vil få de helt store smil frem og skabe uforglemmelige øjeblikke for din lille eventyrer.

7 sjove gaveideer: Legetøj til 7 årig

  1. Personlige børnebøger: Slip deres fantasi løs med personlige børnebøger. Gør dem til helten i deres egen historie med bøger som er gjort personlige med deres eget navn og endda et billede. Lige gyldigt om det handler om eventyr i rummet, rejser igennem magiske lande eller sjove historier om dyr så vil disse bøger opmuntre til læsning.
  2. Plysdyr med navn: En sød bamse med broderet navn er en gave de ikke vil kunne få nok af. Om det så er en sød bamse, en sjov elefant eller en cool løve, så vil disse plysdyr både være en støtte og en god ven.
  3. Personlig madkasse: Gør frikvarteret endnu sjovere med en helt personlig madkasse. Vælg et design med deres yndlingsfarver, yndlingsfigurer eller hobbyer og tilføj deres eget navn. Med denne madkasse vil de se frem til frokostpausen hver eneste dag!
  4. Indgraveret lampe: Giv deres soveværelse et strejf af magi med en super flot indgraveret natlampe. Vælg en med rolig belysning og et sødt design som stjerner, dyr eller en personlig hilsen. Få indgraveret deres navn som prikken over i’et. Denne fine lampe giver ikke kun en hyggelig stemning ved sovetid, men er også et dejligt minde fra deres 7 års fødselsdag.
  5. Puslespil og brætspil: Gør kvalitetstiden med familien endnu bedre puslespil og brætspil, der passer til alle aldre. Skab et helt personligt puslespil med jeres egne billeder, lærerige spil som kombinerer læring og underholdning eller klassiske brætspil som garanterer timevis af underholdning.
  6. Sporty vandflaske: Du kan opmuntre ham eller hende til en sund livsstil med en smart drikkedunk designet specielt til børn. Vælg et farverigt design eller en af vores sjove illustrationer og tilføj et navn for at gøre det endnu mere særligt. Med denne drikkedunk kan de holde sig hydrerede i løbet af alle deres mange eventyr.
  7. Magisk krus til varm kakao: Gør kolde vinteraftener endnu mere hyggelige med et magisk krus hvor dit design først kommer til syne, når det fyldes med varm væske. Vælg et af vores flotte designs, tilføj billede og tekst og se deres øjne glimte af glæde når de bruger deres eget magiske krus.
Bamser med navn

Bamser med navn

Bordlampe med indgravering

Bordlampe med indgravering

Personlige Drikkedunke med Navn

Personlige Drikkedunke med Navn

Gaver til Børn

Gaver til Børn

Hvad vil virkelig gøre en 7 årig glad?

I 7 års alderen er børn på jagt efter eventyr, kreativitet og følelsen af at høre til. De er stadig betagede af verden omkring dem og bliver ofte inspireret af deres yndlingshistorier, figurer og hobbyer. Herunder et par ting som vil gøre en 7 årig super glad:

  • Opleve eventyr: Uanset om det er at udforske naturen, bygge huler i haven eller at find på fantasilege med venner, så elsker de oplevelser som udfordrer deres fantasi.
  • At være kreativ: 7 årige elsker kreative aktiviteter som at tegne, male, bygge ting og lave musik. De elsker at lave deres egne mesterværker og at udtrykke sig selv igennem kunsten.
  • At lege sammen: Samarbejde og socialt netværk er vigtigt i denne alder, og børn elsker at lege sammen med venner og familie. Om det så drejer sig om at bygge LEGO sammen, spille brætspil eller opføre et teaterstykke, så elsker de at gøre det sammen.
  • Hygge med familien: De sætter virkelig pris på kvalitetstid med forældre, brødre, søstre og andre familiemedlemmer. Det giver dem glæde og får dem til at føle sig trygge, når de er omringet af kærlighed og støtte fra deres nærmeste.
  • At få særlige gaver: 7 årige elsker overraskelser, og elsker gaver som passer til deres interesser og personlighed. Om det så er legetøj til 7 årige, bøger, krammebamser eller andre sjove gadgets, så elsker de opmærksomheden.
  • Uafhængighed og præstationer: I denne alder begynder børn at udvikle en følelse af stolthed, når de lærer nye ting eller opnår deres mål. De bliver glade af deres følelse af uafhængighed og føler sig tilfredse når de oplever små sejre.

Kort sagt, så bliver 7 årige glade af en blanding af eventyr, kreativitet, socialt samvær og kærlighed fra dem omkring dem.

Gå på opdagelse i endnu flere gaver til 7 årige drenge og piger. Et unikt udvalg af personlige ideer!

Chokoladehjerter

Chokoladehjerter

Personlige krus med tryk

Personlige krus med tryk

Magical partymix

Magical partymix

Blog

Blog