Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en fantastisk gave til at overraske en 7 årig dreng med? Det kan være svært at finde den rigtige gave til en der har 7 års fødselsdag. Selvfølgelig vil du gerne give den perfekte gave som får det helt store smil frem. Uanset om han er den legesyge type, den eventyrlige type, den kreative type, til enhver dreng, har vi en passende gave.

Den bedste gave til 7 årig

Det kan være lidt af en udfordring at finde den perfekte fødselsdagsgave. I denne alder slippes fantasien helt løs og nysgerrigheden når et højdepunkt. Når du skal finde en gave til en 7 årig dreng er det selvfølgelig vigtigt at overveje, hvad han virkelig interesserer sig for og hvad der gør ham super glad. Der er ikke noget bedre end at få en gave som man har glæde af i mange år.

Drenge på 7 år er ofte fascinerede af hvordan ting virker, og elsker at bygge ting og sætte ting sammen. Hermed udvikler de også deres tekniske færdigheder og stimuleres deres motoriske indsigt.

Til drenge der elsker at lege udenfor, kan du overveje udendørs legetøj. Hvad siger du for eksempel til en fodbold med navn. Det opmuntrer også til at dyrke sport.

Til drenge der elsker at fordybe sig i en god historie er bøger en fantastisk gave. Vælg en bog som passer til deres interesser. Fra eventyr til Sci-fi, der er noget for enhver smag.

Men det vigtigste er at vælge en gave som han vil have glæde af i mange år!

Puslespil

Puslespil

Fodbold med navn

Fodbold med navn

Børnebøger

Børnebøger

Badekåbe til børn

Badekåbe til børn

Bamser med navn

Bamser med navn

Rygsække med navn

Rygsække med navn

Chokolade & slik

Chokolade & slik

Gaver til Børn

Gaver til Børn

De 10 bedste ideer til gave til dreng 7 år

  1. Lad ham vise hans fodboldskills med en egen personlig fodbold. Tilføj hans navn, og han har timevis af udendørsleg.
  2. Med et puslespil kan han bryde sin hjerne med 500 eller 100 brikker. Tilføj dine egne billeder, og på nul komma fem har du en gave han vil sætte pris på i mange år.
  3. Til drengen der helst hygger derhjemme i behagelige outfits, er en badekåbe den perfekte gave. Den kan han bruge på ferien, derhjemme efter et bad, eller på en doven søndag derhjemme. Gør den endnu mere særlig ved at få broderet hans navn på ryggen.
  4. Pift hans outfit op med et par sjove strømper som er specialt designet til ham med sjove billeder på.
  5. Elsker han en dejlig blød bamse? Overrask ham med hans egen dinosaur, kanin, løve eller ræv og han har en ven for livet. Personliggør den med eget billede eller navn.
  6. Er han den sporty type og har han endnu ikke hans egen drikkedunk? Eller mangler han måske en vandflaske til at tage med i skole? Så er en personlig drikkedunk en helt original gave. Tilføj et sjovt billede af ham og en passende tekst.
  7. En rygsæk er altid praktisk til at holde styr på hans skoleting eller sportsudstyr. Tilføj hans navn og et af vores sjove designs i vores online editor og sådan kan ham med stolthed gå i skole eller til sport hver dag.
  8. Elsker han bare chokolade? Så er vores Kæmpe Toblerone eller en af vores andre Mega chokolader den perfekte gave. Design selv emballagen med billede og/eller tekst!
  9. Er han mere til slik? Eller småkager? Så tjek vores store udvalg af slikgaver ud lige her. Tilføj eget billede, navn og/eller tekst og du har en helt unik gave!
  10. Overrask ham med helt unikke personlige badesandaler. Super praktisk til omklædningsrummet, på ferie eller bare til at futte rundt i derhjemme. Tilføj et eget billede, en tekst eller et design, og du vil få det helt store smil frem.

Personlige gaver og legetøj til dreng på 7 år

Hvis du vil gøre hans gave endnu mere særlig, så kan du tilføje et personligt touch. Personliggør din gave nemt og simpelt i vores online editor med et billede og/eller tekst efter eget valg. Det vil med garanti få fødselaren til at stråle af glæde!

Børnerygsæk - Trixie

Børnerygsæk - Trixie

Toblerone Chokolader

Toblerone Chokolader

Personlige Drikkedunke med Navn

Personlige Drikkedunke med Navn

Børnechampagne - Kidibul

Børnechampagne - Kidibul

Personlig M&M's chokoladegave

Personlig M&M's chokoladegave

Brætspil

Brætspil

Vægur

Vægur

Blog

Blog