Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter den perfekte gave til 7 årig pige? Det kan være lidt af en udfordring, for i denne alder udvikler deres personlighed sig, og piger får en større forståelse for hvad de kan lide og hvad de ikke kan lide og hvad deres interesser er. Det er lige meget om du er mor eller far, mormor eller onkel, man kan altid bruge lidt hjælp når det kommer til at finde den perfekte gave til børn!

Hvad er en god gave til 7 årig pige?

Hvis du leder efter en original gave til en pige der fylder 7 år, så er det vigtigt at overveje hendes interesser. Hvad kan hun godt lide at lave? Hvad er hendes hobbyer? Det vigtigste er at gøre hendes fødselsdag helt uforglemmelig.

Til pigen der går op i skolen, så er en rygsæk, et pennalhus, en madkasse eller en vandflaske fantastiske gaver.

Du kan også gå efter ting til at pynte på hendes værelse, som for eksempel et vægur, en natlampe med gravering eller en plakat med et billede af hendes idol.

Til piger der elsker at hygge på deres værelse, er et puslespil med eget motiv en perfekt gave, som vil underholde hende i timevis. En anden ide er en personlig bog med navn, hvor hun selv spiller hovedrollen!

Til den søde tand, er vores Mega Milka en kæmpe overraskelse, eller hvad med en Mega Oreo rulle eller en personlig Toblerone? Er hun mere til slik? Så har vi også masser af slikgaver, som f.eks et slikkepinde tårn fra Chupa Chups og gaveæsker med Red Band slik eller Mentos. Den perfekte overraskelse til en 7 års fødselsdag.

20 gaveideer til 7 års fødselsdag

Det kan være svært at finde en fed gave til en 7 årig. Derfor har vi lavet denne liste med 20 gaveideer til en 7 årig til dig:

  1. Plys rygsæk broderet med navn
  2. Natlampe med gravering
  3. Krammebamse med et billede
  4. Mega Milka med navn og billede
  5. Badekåbe med broderet navn
  6. Halskæde med graveret billede
  7. Puslespil med eget motiv og tekst
  8. Nøglering til skoletasken med billede
  9. Plys penalhus med broderet navn
  10. Børneforklæde med et sjovt design, billede og tekst
  11. Krus med billede og/eller tekst
  12. Chupa Chups slikkepindetårn med navn og billede
  13. Personlig bog med hende i hovedrollen
  14. En pyntepude med billede
  15. Penalhus med navn
  16. Armbånd med graveret navn
  17. Snekugle med eget billede
  18. Fleecetæppe med eget design
  19. Brætspil eller kortspil med eget billede
  20. Vandflaske med billede og tekst
Børnerygsæk med navn

Børnerygsæk med navn

Bordlampe med indgravering

Bordlampe med indgravering

Forklæde til Børn

Forklæde til Børn

Strømper med billede

Strømper med billede

De bedste gaver til 7 årige piger i 2024

Vil du virkelig få hende til at føle sig som noget helt særligt på hendes fødselsdag? Vis hende hvor meget hun betyder for dig med en gave som er lige så unik som hun er. Nu til dags kan det være svært at finde den perfekte gave, da trends hurtigt ændrer sig, og udvalget er enormt. Men der er masser af sjove og unikke gaver som 7 årige piger vil elske til hendes fødselsdag eller enhver anden anledning.

  • Overrask hende med hendes helt egen badekåbe, gjort helt personlig med eget navn
  • Få hende til at stråle med personlige smykker, tilføj navn eller initialer og pift hendes personlige stil op.
  • Bryd hendes hjerne med et personligt puslespil. Vælg et dejligt billede af jer sammen, hendes største idol eller kæledyr og hun har timevis af underholdning.
  • Få det helt store smil frem med en super sød krammebamse lavet helt specielt til hende. Personliggør den med et billede og/eller navn. Det vil helt sikkert blive hendes yndlingsbamse.
  • Er hun en kunstner-i-svøb? Så er et penalhus med farveblyanter og tusser den perfekte gave. Design gaven selv med et billede og egen tekst.

Det vigtigste at huske på når du leder efter en gave til en 7 årig pige er at fokusere på hendes interesser og passion. En lille smule kreativitet, en smule omtanke og masser af kærlighed vil gøre et kæmpe indtryk. Og hvem ved? Måske kan du inspirere hende til en ny hobby!

Giv en personlig gave til 7 årig pige

Hvis du leder efter en god gave til en 7 årig pige, og har du ingen ide om hvad du kan give? Så er en personlig gave det perfekte valg! En personlig gave bliver altid værdsat og gør gaven endnu mere særlig. Hos YourSurprise kan alle gaver personliggøres med billeder og/eller tekst i vores simple online editor. Du kan endda få leveret gaven direkte til hendes dør!

Børnebøger

Børnebøger

Oreo Gaver

Oreo Gaver

Bamser med navn

Bamser med navn

Blog

Blog