Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter den perfekte gave til en særlig 9 årig pige i dit liv? Uanset om det er en fødselsdagsgave, en julegave eller en gave til en anden særlig anledning, så kan det være lidt af en udfordring at finde den perfekte gave. Først og fremmest fordi piger på 9 år befinder sig i en helt unik fase i deres udvikling. De er ikke længere små piger, men de er heller ikke i teenagealderen. Når du skal finde den perfekte gave, er det vigtigt at kende lidt til deres interesser og personlighed.

10 gaveideer til piger på 9 år

  1. Kæmpe krammebamse med billede og/eller tekst efter eget valg
  2. Badekåbe med navn
  3. Plys taske med broderet navn
  4. Plakat med hendes yndlings kunstner eller billede
  5. Puslespil med billede af jer sammen eller med kæledyret
  6. En personlig bog hvor hun spiller hovedrollen
  7. Plys make-up taske med navn
  8. Madkasse og vandflaske med eget navn og billede
  9. Natlampe med gravering
  10. Chokoladehjerter med et sødt billede

Lærerigt legetøj til 9 årig

Hvis du leder efter en gave som både er lærerig og underholdende, så er legetøj den perfekte gave. Elsker hun at spille spil? Så er et personligt puslespil den perfekte gave. Vælg et puslespil med 500 brikker, og hun har timevis af underholdning samtidig med hun bryder hjernen.

Til piger der elsker at læse, er vores personlige bøger hvor hun selv spiller hovedrollen en fantastisk gave. Vælg en bog der passer til hendes interesser og hun vil have dagevis af læsehygge.

Til piger der elsker at være kreative, og altid sidder og tegner eller maler, er et personligt tegnesæt en dejlig gave. Sæt prikken over i’et med en flot schetchbog, så hendes indre kunstner virkelig kan slippes løs.

Personlige Drikkedunke med Navn

Personlige Drikkedunke med Navn

Blød makeup taske

Blød makeup taske

Bordlampe med indgravering

Bordlampe med indgravering

Praliner – Firkantede

Praliner – Firkantede

Budgetvenlig gave til 9 årig

Det kan være svært at finde en god gave til 9 årig, men det behøver heller ikke koste en formue. Vi har masser af budgetvenlige gaveideer som helt sikkert vil gøre lykke.

  • En blød krammebamse er altid et hit. Tilføj eget billede, og hun har et minde for livet.
  • Til hende med en sød tand er en Chupa Chups buket med 19 slikkepinde den bedste gave!
  • Eller hvad med en fin pyntepude til hendes værelse med eget billede? En helt fantastisk gave og hvis du ikke kan vælge et enkelt billede så kan du også lave en collage!
  • Har hun lige fået hendes egne nøgler? Så kan du pifte dem op med en personlig nøglering med eget billede.
  • Er der noget bedre end at drikke fra dit eget krus? Tilføj et eget billede og/eller tekst og gør det helt unikt. Hun kan også bruge det som holder til alle hendes blyanter og tusser på hendes skrivebord.
  • Er hun vild med at bage og lave mad? Med et personligt forklæde med eget navn og billede vil du med garanti få det største smil frem!

Det vigtigste er at din gave kommer fra hjertet. Tænk over hvad hun vil blive glad for, det behøver ikke koste mange penge. Med en smule planlægning og kreativitet, kan du finde en gave som både er budgetvenlig og uforglemmelig.

Personlige gaver til 9 års fødselsdag finder du hos YourSurprise

At vælge den perfekte gave er ikke altid nemt, især til børn på 9 år. En personlig gave er altid et hit og vil med garanti får det helt store smil frem. Sådan en gave er ikke kun unik med viser også at du har lagt lidt mere omhu og tanke i at finde den perfekte gave. Personliggør en dejlig gave med et billede og/eller tekst, pak den ind i personligt gavepapir og overrask hende med en helt personlig gave!

Chupa Chups-slikkepindbuket

Chupa Chups-slikkepindbuket

Personlige krus med tryk

Personlige krus med tryk

Gavepapir med billede

Gavepapir med billede

Blog

Blog

Puslespil

Puslespil

Chokolade & slik

Chokolade & slik

Bamser med navn

Bamser med navn

Personlige Smykker

Personlige Smykker