Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Det kan være lidt af en udfordring at finde den perfekte gave til 3 årig, syntes du ikke? I denne alder er deres sanser fuldt udviklet og nysgerrigheden når et højdepunkt. Denne alder drejer sig om udforskning, eventyr og at lære nye ting.Vi ved allesammen godt hvor vigtigt det er at finde legetøj som ikke kun er sjove at lege med men også hjælper barnets udvikling og motoriske færdigheder. Så uanset om du er en begejstret tante eller onkel, en kærlig mormor eller morfar, eller måske endda barnets forældre, så vil denne guide med garanti hjælpe dig på vej med at finde den bedste gave til en 3 årig.

Hvad er det bedste legetøj til en 3 årig?

Til dem der gerne vil blande leg med læring, så kan personlige gaver spille en stor rolle i børns udvikling. Gaver som personlige højtlæsningsbøger hvor barnet spiller hovedrollen kan opmuntre dem til at lære ord og til at læse og sætte gang i fantasien. Personlige puslespil er en anden fantastisk mulighed. Det lærer dem øje-hånd koordination og problemløsning, samtidig med at aktiviteten er gjort helt personlig. Hvis du vil fokusere på barnets kreativitet, så kan du gå efter farveblyanter og fyldte penalhuse eller et sødt børneforklæde så barnet kan hjælpe til i køkkenet.

Penalhus - Trixie

Penalhus - Trixie

Børnebøger

Børnebøger

Puslespil

Puslespil

Bamser med navn

Bamser med navn

Hvad er det mest populære legetøj til 3 årig i 2024?

I mellem nogle af vores mest populære gaver til børn i 2024 finder du:

  • Vores træbus med søde dyr i med barnets navn
  • En blød og dejlig krammebamse
  • Et krus med fodbold design til den spirende fodboldspiller
  • En personlig bøg med godnathistorier

Praktiske og sjove gaver til en 3 års fødselsdag

Hvis du er på jagt efter en praktisk men sjov gave til 3 årig, så har vi også charmerende gaveideer som både barnet og forældrene vil elske. Hvad siger du for eksempel til en paraply i form af deres yndlingsdyr? Det er ikke kun sjovt på en regnfuld dag, det opmuntrer også barnet til at slippe fantasien løs og kaste sig ud i rollespil, som det valgte dyr for en dag. Paraplyen printes ovenikøbet med barnets eget navn, så den aldrig kan blive væk i børnehaven eller vuggestuen. En anden sjov gave som passer perfekt til vuggestuen og/eller børnehaven er vores børnerygsække som fås i alle mulige former og farver. Er den lille vild med dinosaurer eller kaniner kan du gå efter en rygsæk med dette design. Sidst men ikke mindst kan du også overraske med en personlig fodbold med navn. Den vil med garanti bringe glæde i mange år!

Flere gaver til en 3 årig :

Dyrebus i træ – Trixie

Dyrebus i træ – Trixie

Fodbold med navn

Fodbold med navn

Børnerygsæk med navn

Børnerygsæk med navn

Børneparaply - Trixie

Børneparaply - Trixie

Forstå en 3 årigs udviklingsniveau: Find den helt rigtige gave

Hvad er den bedste gave til en 3 årig? Hvilket legetøj passer til en 3 årig?

3-årige er generelt set i gang med de sørste stadier af at lære at skrive og tegne. Denne øje-hånd koordination kan forbedre med legetøj som hjælper til med udviklingen. At tegne og skrive hjælper dem med at udvikle deres finmotorik. Legetøj som hjælper dem med at slippe kreativiteten løs som skriveredskaber, farve blyanter og tusser er en rigtig god ide.

Samtidig er børn i denne alder i fuld gang med at udforske verden. De elsker at gå på opdagelse i deres omgivelser og er fyldt med nysgerrighed. Det kan derfor også være en god ide at gå efter noget som opmuntrer til udforskning. Et eksempel på dette kan være legetøj som er rettet mod tidlig udvikling og aktivitetslegetøj, som er designet til at stimulere deres kognitive udvikling og motoriske færdigheder.

Det er også værd at nævne at leg på denne alder ikke kun drejer sig om leg, sjov og ballade. Det drejer sig i lige så høj grad om at lære gennem leg, som er en utrolig vigtig del af et barns udvikling. Et sæt med farverige klodser eller et simpelt legetøj til at lære at tælle kan virkelig hjælpe deres udvikling samtidig med de leger med sjove former og farver.

Sidst men ikke mindst, så er legetøj en meget almindelig gave til en 3 årig, men lad være med at begrænse dine muligheder. Du kan også overveje andre gaver som personlige bøger, ting til børneværelset som natlamper og legetæpper eller børnetøj.

Trælegetøj - Gåvogn

Trælegetøj - Gåvogn

Træ kuglebane med biler

Træ kuglebane med biler

Børne lænestol med navn

Børne lænestol med navn

Blog

Blog