Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Så har i været gift i et årti! En 10 års bryllupsdag er en bemærkelsesværdig milepæl for de fleste par. Flere grunde til at fejre ens kærlighed til hinanden har man da ikke brug for. Efter 10 år med fælles øjeblikke, oplevelser og minder, fyldt med højdepunkter og lavpunkter er det den perfekte mulighed for at fejre jeres tid sammen. Men hvad giver man i 10 års bryllupsdag gave? Hvilke traditioner og skikke forbinder man med det såkaldte tinbryllup? Og hvordan kan man fejre denne milepæl sammen som par? Vi deler gerne ud af vores erfaringer og giver dig her tips og inspiration til en personlig gave til 10 års bryllupsdag. Du finder også ideer til hvordan du kan gøre din 10 års bryllupsdag til noget helt særligt.

10 års bryllupsdag: historie og traditioner

Der er forskellige skikke og traditioner som hænger sammen med at fejre sit tin bryllup som 10 års bryllupsdagen også kaldes. Tin bryllup går helt tilbage til middelalderen, da bryllupsdage for første gang blev registreret. Dengang var det en væsentlig begivenhed når man kunne fejre 10 års bryllupsdag, og det symboliserede et stærkt og succesfuldt partnerskab. Tin er symbolet for 10 års bryllupsdagen og det står for stabilitet, holdbarhed og fleksibilitet. I sidste ende er det også disse kvaliteter som symboliserer et godt ægteskab.

Original gave til 10 års bryllupsdag

Enhver der har været sammen med sin partner i 10 år, kender ham eller hende helt sikkert rigtig godt. Men stadigvæk kan det være svært at finde den helt rigtige gave til en bryllupsdag. Men du kender din ægtefælles interesser og behov, så det kan man bruge til at skræddersy den helt perfekte bryllupsdag gave. Et Tinbryllup er trods alt noget særligt, derfor er en personlig gave den helt perfekte gave til at understrege hvor højt du elsker ham eller hende. Det kan være et billede fra et særligt minde, en hilsen som kun i to forstår eller jeres navne. Mulighederne for at personliggøre din gave er næsten uendelige. En personlig 10 års bryllupsdag gave som kommer fra hjertet, viser din mand eller kone hvor meget du elsker og sætter pris på dem.

Chokolade Gaver

Chokolade Gaver

Puslespil

Puslespil

Halskæder med indgravering

Halskæder med indgravering

Nøgleringe

Nøgleringe

Traditionelle 10års bryllupsdag gaver

Hvis du leder efter en traditionel 10 års bryllupsdag gave så kan du gå efter noget der symboliserer solidaritet og kærlighed. Gaver lavet af tin, aluminium eller metal er også populære, da de symboliserer 10 års bryllupsdagen. Det er derfor ingen overraskelse at personlige smykker med gravering er en utrolig populær Tin bryllup gave. I vores store udvalg af halskæder, vedhæng og armbånd vil du helt sikkert finde noget der passer til din ægtefælle. Du kan vælge mellem forskellige former vedhæng, såsom firkantede, rektangulære og hjerteformede vedhæng. Når du har valgt størrelse og form, kan du få dem indgraveret med et billede, jeres navn, eller en dato eller tekst, som har særlig betydning for jer.

Personlige gaver til ægtefællen til Tinbryllup

Hvis du hellere vil give en oplevelse (som en kort weekendtur, en wellness weekend eller en anden oplevelse) så kan du tilføje et personligt kort. Andre personlige gaver passer også perfekt som lille ekstra gave ved gavekortet. Som for eksempel en nøglering med billede. Du kan også kombinere dit gavekort med en personlig chokolade gaveæske, et chokolade-telegram eller en krammebamse med billede og tekst.

Til dem der elsker hygge

Hvis du er hjemmetypen, der elsker at slappe af på sofaen, så vil du helt sikkert elske vores fine pynteting til hjemmet og flotte vægdekorationer. Vores dekorationsfliser med billede er altid et hit, ligesom vores lærreder med eget billede på. Et puslespil med eget motiv og en fotobog er også altid en rigtig god ide. Fotobogen kunne f.eks være et tilbageblik på jeres årti sammen. Et dejligt tæppe med et billede´af jer sammen eller en dejlig badekåbe med broderet navn er dejlige ideer til hyggelige aftener derhjemme. Et væguer eller dørmåtte er også populære valg som nemt kan personliggøres med billeder eller en betydningsfuld tekst i vores online editor.

Til de eventyrlystne

Hvis i elsker at rejse sammen, eller bare er vilde med at være aktive sammen, så har vi også masser af passende gaver til jer. Vores personlige drikkedunke og termokrus er perfekte, hvis i er de sportslige typer eller elsker at tage på vandretur. Du kan personliggøre dem med billeder fra ferier eller oplevelser i har haft sammen. Et badehåndklæde med matchende klipklappere er også en sjov 10 års bryllupsgave til jeres næste ferie. Eller hvad med en personlig håndbagage kuffert med eget design eller en toilettaske med gravering.

Fotobøger og Fotoalbums

Fotobøger og Fotoalbums

Personlige fleece tæpper

Personlige fleece tæpper

Vægdekorationer

Vægdekorationer

Strømper med billede

Strømper med billede

Find den helt rigtige gave til 10 års bryllupsdag

Den perfekte gave til 10 års bryllupsdag til manden i dit liv afhænger fuldstændig af hans personlighed og interesser. Herunder finder du et par ideer til den perfekte personlige 10 års bryllupsdag gave til ham:

  • Strømper eller boksershorts med eget billede er en super sjov gave som med garanti vil få det helt store smil frem.
  • Indgraverede grillredskaber med matchende læderforklæde til den næste havefest
  • Et skærebræt eller et tapasbræt med personlig gravering til kokken i husetHvis du stadig er på jagt efter en 10 års bryllupsdag gave til kvinden i dit liv, så kan du finde inspiration her. For en smule forkælelse og hengivenhed kan hun altid bruge:
  • En kimono eller morgenkåbe med broderet navn til en hyggelig søndag morgen
  • Wellness gaveæske så hun kan forkæle sig selv
  • Vin gaveæske med indgraverede glas
  • En fin makeuptaske med broderet navn

En uforglemmelig dag: 10 års bryllupsdag

Lige så snart du har fundet en unik gave til 10 års bryllupsdag, så skal du bare planlægge selve dagen. Det er en dag i vil nyde sammen og lave minder for det næste årti. Det kan være en romantisk weekendtur til et sted der betyder noget for jer, det vil give jer muligheden for virkelig at fordybe jer i hinanden og se tilbage på de sidste 10 år. En romantisk middag eller et kort spaophold er også virkelig dejlige måder at tilbringe dagen på. Det kan selvfølgelig også være at du gerne vil fejre jeres kærlighed med familie og venner, så er en havefest den hyggeligste måde at gøre det på.

Badekåber til kvinder

Badekåber til kvinder

Vinglas med gravering

Vinglas med gravering

Rundt Tapasbræt af Træ

Rundt Tapasbræt af Træ

Blog

Blog