Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Velkommen hos YourSurprise, hvor vi fejrer kærligheden i alle dens former! Når din 35 års bryllupsdag nærmer sig er det sikkert også et øjeblik hvor du reflekterer over jeres fantastiske rejse sammen. En tredjedel af et århundrede fyldt med kærlighed, latter og utallige minder fortjener at blive fejret på en helt særlig måde!

Uanset om du leder efter den perfekte gave til din ægtefælle, dine forældre eller venner som fejrer denne milepæl, så er vi her til at inspirere dig med unikke og betydningsfulde gaveideer som lægger essensen af 35 års ægteskab fast. Så kom med på opdagelse i vores store udvalg af gennemtænkte gaver som symboliserer jeres bånd som i har arbejdet på igennem alle årene og fejr jeres kærlighed som har overvundet tidens gang.

Koralbryllup: 35 års kærlighed

35 års ægteskab er en imponerende præstation på jeres bryllupsrejse, som helt sikkert er værd at fejre. 35 års bryllupsdagen er også kendt som et Koralbryllup, og repræsenterer styrken og skønheden ved et forhold som har bestået tidens tand, præcis ligesom koralrev som overvinder havets teste og årevis af vind og vejr. Koral er en yderst passende symbol for en 35 års bryllupsdag da det symboliserer egenskaber som passer til et langt ægteskab. Ligesom koralrev er et hjem for diverse fisk og havdyr så er jeres ægteskab en kilde af styrke og stabilitet hvor familien værdsættes og hvor der skabes et tilflugtssted fyldt med kærlighed og støtte.

Ovenikøbet beundres koraller for deres levende farver og indviklede struktur som afspejler dybden og komplexiteten af jeres forhold efter 35 år sammen. Ligesom koraller har jeres ægteskab overlevet højdepunkter og lavpunkter og har det vokset sig til noget virkeligt smukt og unikt.

Når i skal fejre denne særlige anledning, så overvej at integrere koraltemaet i jeres fest og gaver. Uanset om det drejer sig om koralinspirerede smykker, en smuk buket blomster i koralfarver eller et kærlighedsbrev hvor du udtrykker din evige kærlighed, så lad koralens symbol være et minde om jeres modstandsdygtighed og jeres fantastiske bånd!

Unikke gaver til 35 års bryllupsdag

Når man fejrer 35 års bryllupsdag så er det vigtigt at markere begivenheden med gaver som er ligeså unikke og mindeværdige som jeres kærlighed. YourSurprise står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave som repræsenterer jeres fælles rejse og som fastlægger denne imponerende milepæl på den bedste måde.

  • En personlig fotobog: Saml jeres dejligste billeder, søde personlige breve og uforglemmelige øjeblikke fra de sidste 35 år og læg dem fast i en pragtfuld fotobog. Hos YourSurprise kan du designe hver enkel side, som dermed afspejler jeres unikke kærlighedshistorie. Sådan får du et minde som du vil værdsætte hele livet.
  • Personlig vin gaveæske: Skål på 35 års kærlighed og lykke med en personlig vingave fra YourSurprise. Vælg en flaske af jeres yndlingsvin, personliggør etiketten med jeres navn, bryllupsdag eller en særlig hilsen. Kombiner med flotte vinglas med gravering som en elegant prik over i’et.
  • Personligt puslespil med billede: Gør jeres bedste minder til en sjov og interaktiv gave med et skræddersyet puslespil med jeres egne billeder. Vælg et dejligt billede fra jeres fælles rejse og se hvordan det bliver til et super flot puslespil. Hos YourSurprise kan du endda få printet en personlig hilsen på puslespillet som et ekstra personligt og sentimentalt touch.
  • Smykker med gravering: Overrask din ægtefælle med fantastiske indgraverede smuller som symboliserer jeres kærlighed. Hos YourSurprise har vi et stort udvalg af halskæder, armbånd og manchetknapper som alle kan indgraveres efter eget valg. Få det indgraveret med jeres initialer, bryllupsdato eller en betydningsfuld tekst og du har en gave som vil gå lige i hjertet og som vil blive værdsat for evigt.
  • Personlig boligindretning: Pift boligindretningen op med personlige dekoration fra YourSurprise. Vælg mellem flotte billeder på lærred, fine personlige puder, vægdekoration og indgraverede trærammer. YourSurprise har alt du har brug for til at fylde dit hjem med kærlighed og dejlige minder.
  • Gourmet gavekurv: Forkæl din elskede med en gavekurv fyldt med lækre delikatesser. Vælg fra et udvalg af udvalgte muligheder med chokolade, ost, vin og meget mere.

Med disse unikke gaver fra hjertet kan du fejre 35 års kærlighed og minder i stil. Skål på endnu flere år sammen!

Fotobøger og Fotoalbums

Fotobøger og Fotoalbums

Vinkøler i rustfrit stål

Vinkøler i rustfrit stål

Vægdekorationer

Vægdekorationer

Bryllupsgaver

Bryllupsgaver

10 gaveideer til den perfekte 35 års bryllupsdag gave

  1. Indgraveret champagne gaveæske
  2. Tapasbræt med gravering
  3. Mulepose med broderi eller print
  4. Chokolader med billede
  5. Ostebræt med gravering
  6. Nøglering med billede
  7. Badekåbe til ham og hende med broderet navn
  8. Krus med billede og eget design
  9. Cocktail gaveæske med cocktailshaker
  10. Billede printet på træ i holder
Champagne Gaver

Champagne Gaver

Træ Skærebræt med indgravering

Træ Skærebræt med indgravering

Chokolade Gaver

Chokolade Gaver

Ostebræt af træ med knive

Ostebræt af træ med knive

Nøgleringe

Nøgleringe

Badekåber til kvinder

Badekåber til kvinder

Pornstar Martini Gaveæske

Pornstar Martini Gaveæske

Blog

Blog