Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Der er virkelig en særlig milepæl at kunne opnå en 45 års bryllupsdag, og jeres kærlighed, dedikation til hinanden og partnerskab skal da fejres i stil. En 45 års bryllupsdag, også kaldet safirbryllup, er et øjeblik som i bør stå stille ved og selvfølgelig fejre det. En tid hvor i ser tilbage på alle jeres fælles minder, og ser fremad til fremtiden som i stadig vil tilbringe sammen i kærlighed og med masser af nye oplevelser. Til denne milepæl vil du helt sikkert også gerne finde den perfekte gave.

Safirbryllup

Et Safirbryllup er symbolet for loyalitet, visdom og stabilitetm præcis ligesom den blå safir. Jeres kærlighed er igennem årenes løb kun blevet stærkere og dybere og sammen har i samlet et skatkammer fyldt med dyrebare minder. Denne bryllupsdag er en perfekt anledning til at fejre hvor langt i er kommet som par og selvfølgelig hvor meget i stadig elsker hinanden. Det er en tid hvor i sammen kan kigge tilbage på et liv fyldt med dejlige stunder som i har oplevet sammen, og et øjeblik til at være taknemmelig for den kærlighed og dedikation som i sammen deler.

Et Safirbryllup har ingen faste traditioner, og det betyder at i selv kan bestemme hvordan i vil fejre det. Måske vil i helst fejre jeres 45 års bryllupsdag intimt med en middag for 2, hvor i hvor i sammen tænker tilbage på alle minderne og skåler på jeres kærlighed. Eller måske vil i hellere dele dette særlige øjeblik med familie og venner. Inviter dem til en hyggelig sammenkomst eller planlæg en fest så i kan fejre det sammen. Lad dette safirbryllup være en tid fyldt med kærlighed, lykke og taknemmelighed.

Fotogaver

Fotogaver

Chokolade & slik

Chokolade & slik

Fotobøger og Fotoalbums

Fotobøger og Fotoalbums

Personlige drikkevarer

Personlige drikkevarer

Unikke gaveideer til en 45 års bryllupsdag

Leder du efter en unik gave til en 45 års bryllupsdag? Vi har masser af ideer som både er betydningsfulde og unikke.

  • En personlig flaske vin med et billede af jer på med passende glas med gravering er en pragtfuld gestus. Skriv en sød hilsen på flasken så det bliver et evigt minde fra denne store milepæl.
  • Til dem der elsker en god kop te, er en tekasse af træ den perfekte gave. Gør den endnu mere særlig med at tilføje eget navn og/eller tekst til designet.
  • Er i begge to ægte oste-elskere? Så behøver du ikke lede længere. Overrask med et ostebræt af bambus træ med fine osteknive. Få indgraveret jeres navne og gør gaven helt unik.
  • Elsker i at hygge sammen? Så er dejlig varme matchende badekåber lige sagen. Få broderet jeres navne på ryggen, og du har en helt personlig gave.
  • Er i vilde med at lave mad sammen? Hvad siger du så til et salt og peberkværn sæt? Det er virkelig en eyecatcher i køkkenet og kan indgraveres med jeres egen tekst.
  • Til dem med en sød tand (eller mange børnebørn) så er en fin glaskrukke med gravering til slik en virkelig dejlig gave. Krukken er selvfølgelig ikke kun til slik, men kan bruges til mange forskellige ting og passer super flot i ethvert køkken.
  • Et personligt puslespil er også en rigtig dejlig gave, som brudeparret kan hygge med sammen. Tilføj eget billede, en collage og evt en egen tekst i vores online editor, og du har timevis af hyggelig underholdning.
  • Alle bliver glade for chocolade. Lav jeres egne personlige chokolader med billede. Perfekt til en fest, og med jeres eget billede på chokoladen gør du det helt personligt og unikt.
  • Skal i snart på ferie? Med en personlig håndbagage kuffert gør i rejsen endnu sjovere. I kan lave matchende kufferter som et minde fra 45 års bryllupsdagen og tilføje egne billeder, tekst og navne. Super smart og praktisk, for du vil altid genkende din kuffert i lufthavnen.

En enestående bryllupsdag: 45 år sammen skal fejres i stil

Tag skridtet og gør jeres 45 års bryllupsdag til en helt særlig og enestående fest ved at fejre det på en unik måde som ikke hurtigt vil blive glemt. Tænk over hvordan i helst vil fejre jeres bryllupsdag. En romantisk middag for to? Eller en familiesammenkomst på jeres yndlingssted? Mulighederne er uendelige.

En fantastisk måde at fejre denne bryllupsdag på er ved at planlægge en “genoplevelsesdag”. Genoplve jeres bryllupsdag og planlæg lignende aktiviteter med et twist. Planlæg et fotoshoot og læg jeres minder fast på ny.

En anden dejlig måde at fejre jeres bryllupsdag på er ved at at få printet et billede af jer sammen og hænge det op. Måske har i et yndlingsbillede fra jeres bryllup. Få rammet billedet ind på en stilfuld måde, på lærred, på rustikt træ eller få lavet en billedvæg af vægpaneler. Hver gang i går forbi dette billede vil i blive mindet om alle jeres år sammen.

Afhængigt af jeres interesser og passioner, så kan i også tage på en helt særlig rejse. I kan tage til det særlige sted som i altid gerne ville besøge, eller tage et sted hen med betydning hvor i længe ikke har været. Det kan være der i mødte hinanden, et sted fra jeres bryllupsrejse eller bare et sted som betyder meget for jer.

Uanset hvad i vælger så er det vigtigste at det reflekterer jeres liv og kærlighed sammen. Fejr denne særlige dag på en måde som ærer jeres minder, men samtidig skaber nye fantastiske minder til jeres rejse sammen.

Blomster

Blomster

Personlige Smykker

Personlige Smykker

Personlig Teæske med 2 krus

Personlig Teæske med 2 krus

Badekåber

Badekåber

Puder

Puder

Skærebræt

Skærebræt

Glas med gravering

Glas med gravering

Blog

Blog