Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

I en verden fyldt med masseproduktion, er der noget helt særligt ved at modtage en gave som er lavet med kærlighed og omhu. Hjemmelavede gaver er ikke kun gode til at vise din kreative side, men viser også at du har gjort lidt ekstra ud af din gave. Der er også det plus at du kan spare penge men stadig give en helt unik gave til dem du elsker. Vi har samlet en liste med 15 hjemmelavede julegaver. Så det er bare med at komme i gang med at udfordre din kreative side og lave de bedste julegaver til dem du holder af.

Nem hjemmelavet julegave for begyndere

Er kreativitet og gør-det-selv ikke din stærke side? Så er denne liste perfekt til dig: nemme hjemmelavede julegaver helt særligt til begyndere.

Personligt fotoalbum

Et personligt fotoalbum er en hjertevarm måde at samle og huske alle ens minder på. Du kan printe billeder som har en særlig betydning, tilføje tekst og pynte siderne med klistermærker, sløjfer og anden dekoration. Hvis du ikke føler dig i stand til at lave den helt selv, så kan du også få lavet en hos os til en lille pris.

Personlige julekort

Hjemmelavede julekort er en simpel men betænksom måde at ønske glædelig jul på. Ved at lave hvert kort selv, kan du designe det og din hilsen så det passer helt perfekt til modtageren. Uanset om du bruger papir, highlighters, klistermærker eller stempler, så vil et hjemmelavet kort helt sikkert tilføje et personligt touch til dine julehilsner.

Hjemmelavede småkager

Du kan lave forskellige småkager, fra klassiske chokolade småkager, til festlige honningkager og pakke dem ind i fine krukker eller gaveæsker.

Tip: brug den samme basis til alle dine småkager, fordel dejen og tilføj forskellige smage (som f.eks choclate chips, rosiner, krydderier, citron, kanel, chokolade creme, syltetøj osv).

Har du brug for en hurtig og nem opskrift? Herunder finder du en:

Ingredienser:

  • 500g hvedemel
  • 250g sukker
  • 250g usaltet smør/margarine
  • 8g bagepulver
  • 2 æggeblommer + 1 æg
  • Vanilje ekstrakt eller vaniljepulver

Bland alle dine ingredienser godt sammen, undtagen melen. Når dejen er blandet godt sammen, så tilføjer du melen. Læg dejen i køleskabet i minimum 30 minutter for at hvile. Nu kan du lave alle mulige slags lækkerier af din dej.

Hjemmelavet varm kakao mix

En krukke med varm kakao mix er en hyggelig og dejlig gave perfekt til de kolde måneder. Læg kakaopulver, sukker og mini marshmellows i lag i en fin krukke, og sæt et mærke på med instruktioner til at lave et dejligt krus varm kakao. Det er en simpel men sjov gave som med sikkerhed vil gøre lykke.

Bageblanding i krukke

Bageblanding i krukke er en alsidig gave, hvor du lægger alle ingredienser til småkager, brownies, supper eller endda pandekager i lag i en krukke. Du kan pynte krukken med et fint silkebånd og vedhæfte et kort med instruktioner.

Vil du gøre det endnu mere særligt? Præsenter dine gaver på en unik måde. Put for eksempel dine småkager i en indgraveret krukke eller kombiner din chokolademix med et personligt krus. Herunder finder du et par ideer:

Fotobøger og Fotoalbums

Fotobøger og Fotoalbums

Lykønskningskort med billede

Lykønskningskort med billede

Småkagekrukke

Småkagekrukke

Gavepapir med billede

Gavepapir med billede

Fantastiske hjemmelavede Julegaver

Er du klar til at tage din julegaver til det næste niveau denne jul? Så gå på opdagelse i vores festlige udvalg af hjemmelavede julegaver til dem der er lidt mere kreative og tør at prøve mere avancerede ting af.

Selvlavede stearinlys

Håndlavede stearinlys er en smuk gave som man kan skræddersy til ens egne ønske. Du kan vælge dufte, farve og stearinlysets form så det passer til modtageren. Du kan tilføje tørrede blomster eller krydderier for at gøre det endnu mere særligt. Disse stearinlys skaber en dejlig stemninhg og kan nydes lang tid efter julen er ovre.

Et par tips:

  • Hæld stearinen i krukker ved 65 til 85 grader så du undgår huller og skår..
  • Stearinens smelte temperatur afhænger af den stearin du bruger. Sørg for at læse instruktionerne grundigt før du starter.
  • De fleste olier og dufte bruges i en mængde på 5-10% men læs indstruktionerne før brug så du bruger den rette mængde.

Hjemmelavet scrapbog

En hjemmelavet scrapbog minder lidt om en personlig fotobog, men er lidt mere kreativ og mere personlig. Udover billeder kan du også tilføje minder som for eksempel brugte billetter, breve og håndskrevede noter. Pynt hver side med klistermærker. Og andre hobbyartikler til at lave en unik og mindeværdig gave.

Julepynt

Hjemmelavet julepynt er en sjov og festlig gaveide. Du kan lave juletræspynt af alt fra træ, ler, filt og pap, og pynte det med maling, glitter og silkebånd.

Hjemmelavet lysestage

En hjemmelavet lysestage kan man laver af materialer som glaskrukker, træ og ler. Du kan pynte dem med maling.

Hjemmelavet julegaver til de kreative

Til dem med virkelig kreative fingre så har vi samlet et par ideer herunder til gør-det-selv eksperterne.

Hjemmelavet syltetøj

Hjemmelavet syltetøj er en lækker og betænksom gave. Du kan lave syltetøj i forskellige smage, som jordbær, hindbær eller fersken og pakke det ind i fine krukker med personlige etiketter.

Hjemmelavet likør og spiritus

Du kan indgyde spiritus med forskellige smage som vanilje, bær eller krydderier og det er en virkelig kreativ gave til voksne. Du kan bruge vodka, whisky eller rom som basis og lade det gære i et par uger. Hæld din hjemmelavede likør i en fin flaske, så den kan nydes eller deles til julens sammenkomster.

Hjemmelavede smykker

Øreringe, halskæder, ringe og armbånd… Der er masser af muligheder når det kommer til hjemmelavede smykker. Din tid og omhu vil gøre smykket endnu mere særligt for modtageren.

Muleposer med eget design

Du kan købe almindelige muleposer uden motiv og selv designe din mulepose med tekstilmaling, og skabe dine egne designs, citater eller mønstre som passer til modtagerens personlighed.

Hvis du ikke føler dig kreativ nok til selv at lave din gave fra bunden, så kan du altid få printet eller indgraveret dit design eller tekst på en af vores personlige julegaver. Find inspiration herunder:

Muleposer

Muleposer

Personlige Smykker

Personlige Smykker

Personlige stearinlys

Personlige stearinlys

Juletræspynt

Juletræspynt

Glas med gravering

Glas med gravering

Krop og velvære

Krop og velvære

Julesok i juledesign

Julesok i juledesign

Blog

Blog