Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Når juletiden nærmer sig, er der ikke noget bedre end at hygge sig på sofaen med et varmt tæppe, en kop varm kakao og en juleserie til at få dig i julestemning.

I denne blog har vi samlet et udvalg af jule tvserier som er perfekte til ethvert humør. Fra særlige julespecials fra dine yndlingsserier, til mini juleserier. Der er noget til enhver smag.

Så gør dig klar til at pynte op, sætte lys i juletræet og sæt dig klar til at hygge med disse juleserier som med sikkerhed vil få julestemningen frem derhjemme.

Til romantikeren: 3 TV serier i julestemning

Kom i julestemning med vores Top 3 romantiske juleserier til alle romantikerne derude. Gør dig klar til hjertevarmende fortællinger om kærlighed, latter og julemagi og gør juletiden lidt mere romantisk.

  1. Hjem til Jul (2019-2020): En norsk romantisk dramaserie hvor en single kvinde leder efter en kæreste som hun kan tage med hjem til jul, hvilket resulterer i hjertevarmende og sjove situationer.
  2. Dash and Lily (2020): I denne Netflix original serie udveksler 2 teenagers beskeder i en notesbog i New York i juletiden, hvilket er starten på en unik romance.
  3. Julestorm (2022): Skæbner mødes, når ekstremt vejr fanger rejsende og ansatte i en lufthavn i Oslo og tvinger dem til at tilbringe de sidste timer op til jul sammen.

Særlige jule specials som du kan se på en aften

Nogle gange har man bare lyst til at se en særlig julespecial (igen) eller hvis man bare ikke gider se hele serien på ny. Herunder finder du nogle fantastiske ideer som kan ses uden at se hele serien. Helt perfekt til at komme i julestemning.

  1. White Christmas - Black Mirror: I denne julespecial, med Jon Hamm, er 2 mænd isoleret i en hytte midt ude i ingenmandsland på juleaften. Men intet er som det ser ud til.
  2. Jul på Downton Abbey: Den blev første gang udsendt i 2012, dette hjertevarmende afsnit fokuserer på Familien Crawlet og deres ansatte som gør sig klar til den helt store julefejring.
  3. The Simpsons - Simpsons Roasting on an Open Fire: Til de nostalgiske så er dette afsnit fra 1989. Bart Simpson får impulsivt en tatovering uden sine forældres samtykke. Da Marge bruger alle familiens penge på at få den fjernet opdager Homer at deres julebonus er blevet annulleret af hans arbejdsgiver.
  4. Doctor Who Christmas specials: Når det drejer sig om julespecials, så er der ingen der gør det så godt som Doctor Who! Fra den klassiske “A Christmas Carol” til den nyeste fra 2023 som introducerer en ny læge
  5. Family guy - Road to the North Pole: Stewie og Brian tager afsted på rejse til Nordpolen for at møde julemanden. Kaos efterfælger dem, og derhjemme prøver Peter og resten af familien at redde julen.
  6. Christmas Trees - Malcolm in the Middle: Hal og drengene leder efter det perfekte juletræ, hvilket fører til sjove situationer og oplevelser.

De bedste Comedy Specials til at komme i julestemning med

Vil du have dig et godt grin i julemåneden? Så vil du elske disse juleafsnit:

  • Parks and Recreation: "Christmas Scandal"
    • Leslie og Parks afdelingen navigerer sig igennem en juleskandale, som ryster byen Pawnee.
  • The Office: "Christmas Party"
    • Dunder Mifflin organiserer den årlige julefest på kontoret, fyldt med gaver og overraskelser.
  • Community: "Abed's Uncontrollable Christmas"
    • i dette særlige animerede afsnit oplever Abed en julerejse med hans studiegruppe.
  • Scrubs: "My Own Personal Jesus"
    • Det er jul og det er kun Turk som er i stemning til at fejre det.
  • Superstore: "Christmas Eve"
    • I et forsøg på at vise hendes eventyrlystne side, laver Amy en banal juleaften på Cloud 9 til en festlig eskapade.
  • Ted Lasso: "Carol of the bells"
    • Ted tager sammen med Rebecca til hendes særlige juletradition.
  • Friends: "The One With the Holiday Armadillo"
    • Ross forsøger at lære hans søn om jule bæltedyret.
  • New Girl: "LAXmas"
    • Jess og hendes værelseskammerater går i gennem lufthavns kaos og uventede juleeventyr.
  • Modern Family: "Express Christmas"
    • Familien forsøger at organisere en sidste øjebliks julefejring da de ikke skal holde jul sammen.

Få gang i julestemningen med disse fine ting:

Fleecetæppe

Fleecetæppe

Personlige stearinlys

Personlige stearinlys

Personlige krus med tryk

Personlige krus med tryk

Chokolade Julekalender

Chokolade Julekalender