Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter den perfekte gave til en, der står dig nær, uden at det koster kassen? Det kan føles som noget af en udfordring at finde en fantastisk gave uden at de koster en formue. Men, stil og elegance behøver ikke altid at komme med et stort prisskilt. Der er masser af muligheder for at finde billige gaver, som ser ud til at have kostet mere end de gjorde.

Hvordan får man billige gaver til at se dyre ud?

Går du og tænker over hvordan du kan få din gave til at se ud af mere? Vi har masser af tips til hvordan du kan overraske en, du elsker med den perfekte betænksomme gave uden at du sprænger budgettet!

  1. Præsentation betyder alt: Vær opmærksom på detaljerne ved din gave, så du virkelig får en Wauw-factor. Gør lidt mere ud af gaveindpakningen, og få din gave til at se stilfuld og flot ud. Du kan for eksempel vælge at bruge højkvalitets gavepapir, en gavepose eller en flot gaveæske. De sidste prikker over i’et tilføjer du med en flot sløjfe og et håndskrevet kort.
  2. Kvalitet over kvantitet: Når du leder efter en budgetvenlig gave, så er kvalitet vigtigere end kvantitet.Vælg en gave som er lavet af højkvalitets materialer, som kan holde længe. Gå efter tidløse ting eller oplevelser som har sentimental værdi i stedet for materialistiske gaver. En lille gave af høj kvalitet vil blive værdsat i lang tid, og gør gaven helt uvurderlig!
  3. Personalisering: Ved at tilføje et personligt touch vil gaven blive virkelig værdifuld på stedet! Du kan personliggøre gaven med et personligt design eller dit yndlingsbillede. Ved at personliggøre gaven viser du at du har lagt omtanke og energi i at lave den perfekte gave til modtageren. Det gør gaven endnu mere særlig.

Hvad er eksempler på billige gaver som ikke koster en formue?

Det er de små men betænksomme gaver som gør størst indtryk. Vi giver dig gerne gaveideer til at overraske dem der står dig nærmest, så gå på opdagelse i vores budgetvenlige gaver!

  • Elegante smykker: Trendy moderne smykker der er høje i stil men lave i pris kan gøre lige så stort indtryk som dyre smykker. Tilføj dit eget personlige touch til dagligdagens outfits.
  • Chokoladegaver: Chokolade er den perfekte gave til enhver anledning til den, der har en sød tand. Smukke gaveæsker og lækre smage, chokoladegaver er smagen på luksus.
  • Stilfulde kontorartikler: Gør din elskedes skrivebord lidt mere personlig med fine kontorartikler. Fra en kuglepen eller notesbog til en musemåtte eller et krus med billede, disse gaver er perfekte til en travl person i dit liv. Ved at tilføje personlige designs skaber du kontorartikler, som ser dyrere ud end de er.
  • Champagne eller vin: Løft glasset og skål på en særlig begivenhed og del en flaske champagne eller vin med venner og/eller familie. Vælg en lækker drink og kombiner det med et passende glas med personlig gravering eller andet drinks tilbehør.
Armbånd med navn

Armbånd med navn

Chokoladehjerter

Chokoladehjerter

Parker Penne - Jotter

Parker Penne - Jotter

Gaver med Vin

Gaver med Vin

Billige gaver til hende

Leder du efter en særlig gave til en særlig kvinde i dit liv? At give en gave behøver ikke tømme bankkontoen. Især med så mange betænksomme og billige muligheder. Uanset om du shopper til din mor, mormor, søster, kæreste eller veninder, så er dette budgetvenlige gaveideer som hun med garanti vil elske: en personlig mulepose, et duftlys med billede, en fotoramme med billede, indgraverede vinglas, eller fine blomster.

Billige gaver til ham

Når det drejer sig om gaver, så behøver det slet ikke være svært at finde den perfekte gave til manden i dit liv. Uanset om du shopper til din far, bror, kæreste, farfar eller venner, så er dette nogle billige gaveideer til ham: Øl gaveæske, en indgraveret pung, personlig nøglering eller en indgraveret kortholder.

Søde gaver til kæresten

Det er vigtigt at overraske kæresten en gang i mellem, og det behøver ikke altid at være en dyr fornøjelse. Vælg simple men sentimentale gaver som minder ham eller hende om dig hver dag. Du kan for eksempel give hende et fotoalbum med billeder fra jeres mest uforglemmelige øjeblikke, en fotoramme med jeres yndlingsbillede sammen, et krus med billede til deres morgenkaffe eller matcha eller smukke indgraverede smykker f.eks med en særlig dato. Sæt prikken over i’et med et håndskrevet kærestebrev!

Leder du efter gaver til din kæreste og er det en mand, så er det heller ikke nødvendigt at bruge en formue på en gave. Det drejer sig virkelig om søde og betænksomme gestusser. Du kan overraske ham med en flot læderpung, et ølglas med gravering, en nøglering med jeres yndlingsbillede eller en lækker øl gaveæske som i kan nyde sammen eller sammen med hans venner. Tilføj en sød hilsen, og din gave er fuldendt!

Sjove gaver

En lille sjov gave får lattermusklerne i gang når gaven gives, som gør det til den perfekte gave til enhver der er lidt af en spasmager. Fra gadgets til accessoires, disse gaver vil helt sikkert få det helt store smil frem. Uanset om du fejrer en fødselsdag, en højtid eller enhver anden anledning, så er en sjov gave en dejlig måde at gøre gave oplevelsen lidt sjovere og meget mere personligt.

Billige gaveæsker

Gaveæsker er en fantastisk måde at forkæle og fejre dem du holder af på. Gaveæsker er skabt for at glæde og overraske modtageren til enhver anledning. Om det så er en fødselsdag, Valentinsdag, jul eller en anden begivenhed i fejrer, så er det altid en fantastisk gave. En gaveæske behøver heller ikke koste kassen. Hos YourSurprise har vi samlet et par ideer herunder, som ikke koster en formue:

  • Tony's Chocolonely: Dette er den perfekte gaveæske til den med en sød tand. Den indeholder hele 6 plader chokolade med mælkechokolade, karamel havsalt, hasselnød, nougat og mørk chokolade med mandler og havsalt. Helt perfekt til chokolade-elskeren. Du tilføjer blot dit billede, navn og personlig hilsen i vores online editor
  • Mini prosecco sæt: Til dem der fortjener et glas champagne, så er vores mini prosecco sæt den bedste overraskelse. Det inkluderer et indgraveret champagneglas, som du kan personliggøre med navn eller tekst efter eget valg. Fantastisk studentergave, bryllupsgave, julegave eller jubilæumsgave.
  • Øl gaveæske: Overrask den du holder af med de lækreste øl og personliggør gaveæsken med eget billede og tekst. Øl gaveæsken indeholder: Westmalle dubbel, Trappistes Rochefort, La Trappe Quadrupel, La Trappe Isid'or, and Achel Blond.
  • Wellness gaveæske: Leder du efter en fantastisk gave til mændene eller kvinderne i dit liv, men vil du ikke betale en formue? Så er en wellness gave en rigtig dejlig ide! Gaveæsken er designet til at give afslappelse og self-care og indeholder showelgel og håndsæbe. Personliggør flaskernes labels og du har en virkelig unik gave.
  • Køkkenredskaber af bambus: Til dem der elsker at lave mad er et sæt køkkengrej af bambus den perfekte overraskelse hvis du vil give dem noget der gør madlavningen endnu mere særlig! De kan forberede deres yndlingsretter med paletknive, grydeskeer og tange, som alle er lavet af højkvalitets bambus træ. Få indgraveret deres navn i træet og giv køkkenet et personligt touch.
Læder nøglering

Læder nøglering

Ølgave - Æske med Belgisk øl

Ølgave - Æske med Belgisk øl

Gaver til ham

Gaver til ham

Gaver til hende

Gaver til hende

Hvad gør billige gaver til et godt valg?

I en verden hvor prisen på gaver ofte repræsenterer hvor meget vi værdsætter dem, kan det være nemt at overse magien og det smukke i en lille gave. Vi mener at det e tanken der tæller, og ikke prisskiltet. Dette er et par gode grunde til at vælge en lille billig gave:

  1. Billige gaver opmuntrer os til at fokusere på tanken bag en gestus i stedet for prisskiltet. Om det så er en håndskrevet hilsen, en hjemmelavet snack, en lille gestus, denne slags gaver har betydning og er særlige til enhver anledning.
  2. Hvis du leder efter en billig gave så er det kreativiteten der tæller. Billige gaver gør, at vi bliver nødt til at tænke out-of-the-box og finde nye måder at vise vores kærlighed på. Fra hjemmelavede gaver til personlige strejf, mulighederne er uendelige.
  3. Det er ikke prisen der efterlader et varigt minde, det er den emotionelle indvirkning det har på modtageren. Billige gaver får lige så mange følelser frem som overgår en gaves egentlige værdi. Det er altid tanken der tæller.
  4. Billige gaver kan styrke vores bånd med dem vi holder af, de viser vi værdsætter og forstår modtageren.

Billige gaver som udstråler kvalitet spreder glæde, kærlighed og omsorg, samtidig med du sparer lidt penge.

Hvor meget koster en god gave?

Hvor meget den perfekte gave koster, afhænger af ting som begivenheden, jeres forhold til hinanden og naturligvis din finansielle situation. Men du skal huske på at værdien af en gave ikke drejer sig om prisskiltet.

Når du skal bestemme dig for hvor meget du vil give ud på en gave, så er det vigtigt at prioritere betænksomhed. Selvom der kan være forventninger eller traditioner omkring det at give gaver, så kommer de mest betydningsfulde gaver fra hjertet.

I stedet for at fokusere på prisen, så tænk over tanken bag. Et lille minde som reflekterer modtagerens interesser eller behov kan betyde mere end en dyr gave uden personligt touch.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt at overveje hvor meget du kan give ud på en gave og bestem dig for en pris som du har det godt med. Du kan spare penge samtidig med at du skaber den perfekte overraskelse. Der er masser af billige julegaver, fødselsdagsgaver eller gaver til enhver anden anledning, som vil gøre endnu større indtryk end en stor og dyr gave.

20 billige gaveideer som oser af luksus

  1. Champagneglas med gravering
  2. Smykker med gravering
  3. Badekåbe med broderet navn
  4. Cocktail gavesæt
  5. Indgraveret ostebræt
  6. Læder nøglering med indgravering
  7. Chokolader med billede
  8. Vinkøler med gravering
  9. Indgraveret natlampe
  10. Skærebræt eller tapasbræt af træ med indgravering
  11. Læder glasbrikker med navn
  12. En flaske vin eller champagne med personlig etikette
  13. Indgraveret læder armbånd
  14. Personlig fotobog
  15. Strømper med billede
  16. Øl- eller vinglas med gravering
  17. Indgraveret læder kortholder
  18. Læder pung med gravering
  19. Champagne gaveæske
  20. Stearinlys med eget design

Det behøver virkelig ikke være dyrt at overraske en, du kender. Disse budgetvenlige gaver vil vise modtageren hvor meget du holder af ham eller hende, og vil med garanti gøre deres dag endnu bedre. Gør det endnu mere særligt med personligt gavepapir!

Personlige gaver hos YourSurprise

Du kan transformere en almindelig gave til noget helt særligt ved at tilføje et personligt touch. Hos YourSurprise er det virkelig nemt at lave gaver til en god pris som er lavet af de bedste materialer og ser luksuriøse ud. Du kan tilføje eget design, billede og/eller tekst efter eget valg og overraske en du holder af med den perfekte gave!

Bloklys i Glas

Bloklys i Glas

Bordlampe med indgravering

Bordlampe med indgravering

Gavepapir med billede

Gavepapir med billede

Blog

Blog