Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

At overraske din partner på valentinsdag er en sød måde at fejre kærligheden på og at tilbringe en lidt anderledes dag sammen. En gave behøver ikke at være dyr. Du kan også finde masser af gaveidéer til lave priser. Det kan være svært at finde vej gennem virvaret af forskellige idéer og gaver, men her hos YourSurprise vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde den perfekte gave, selvom du har et budget. Tag et kig på vores forslag, og vælg den perfekte gave til din eneste ene.

Se tilbage på jeres yndlingsminder sammen

Jeres første ferie, fødselsdage, udflugter med venner ... Der er så mange øjeblikke at se tilbage på sammen, det ene mere unikt end det andet. Hvorfor ikke skabe noget unikt ved at bruge jeres yndlingsbilleder, såsom et fotoalbum, eller få fotoet/billederne printet på en nøglering, en pude eller et sæt retrofotoprint?

Valentinsdagsgaver til dem med en sød tand

Hvis din kæreste er den sødeste, der findes, og har brug for sin daglige dosis chokolade eller slik, så gå efter en virkelig velsmagende gave med din unikke personalisering. Vi tilbyder et udvalg af konfekturegaver, der ikke tømmer kontoen og stadig vil tilfredsstille enhver sød tand! Der er alt fra chokolade med et billede på til Toblerone med et navn og billede, vælg selv.

Fotobog til Valentines Dag

Fotobog til Valentines Dag

Læder nøglering - Hjerteformet

Læder nøglering - Hjerteformet

Hjerteformet Pude

Hjerteformet Pude

Fotoprints - Gaveæske

Fotoprints - Gaveæske

Sådan fejrer du valentinsdag på et budget

Har du brug for nogle billige måder at tilbringe valentinsdag på, som stadig vil føles speciel og romantisk? Det er ikke nødvendigt at bruge mange penge for at tilbringe dagen sammen. Her er nogle idéer, der helt sikkert vil blive et hit, som kun kræver en lille indsats og et lille budget.

  1. Arranger en romantisk middag hjemme: Hvis du har huset for dig selv, så lav en romantisk middag med levende lys. Du behøver ikke at være mesterkok, en simpel pastaret og is som dessert vil være nok. Din eneste ene vil helt sikkert sætte pris på indsatsen. Hvis du deler lejlighed med bofæller, så lav en aftale med dem om at have hjemmet for dig selv, og til gengæld kan du love at tage opvasken i en måned!
  2. Vær turister for en dag: Hvis vejrudsigten byder på en solskinsdag, så tag en tur rundt i byen! Området vi bor i gemmer ofte på de smukkeste og mest uudforskede steder. Tænk som en turist, og udforsk de skjulte afkroge i din by. Gå på opdagelse i en smuk park, en bygning, i et sejt vandreområde ... Mulighederne er uendelige!
  3. Nyd en gratis aktivitet: Der findes helt sikkert nogle gratis aktiviteter i dit område, som vil være en fantastisk aktivitet på valentinsdag. Se efter gratis museer, gadekoncerter, festivaler eller andre arrangementer, der arrangeres af din kommune.

Flere gaver til valentinsdag til et lavere budget

Toblerone chokolade med navn - Valentines Dag

Toblerone chokolade med navn - Valentines Dag

Stort Chokolade hjerte

Stort Chokolade hjerte

Milka Chokoladegave - Hjerte

Milka Chokoladegave - Hjerte

Tony's Chocolonely Chokoladegave

Tony's Chocolonely Chokoladegave

Indgraveret oplukker i træ

Indgraveret oplukker i træ

Rødvinsglas med indgravering

Rødvinsglas med indgravering

Træ Skærebræt med indgravering

Træ Skærebræt med indgravering

Blog

Blog