Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Den ultimative måde at overraske din udkårne på er med en dejlig gave til valentinsdag. Det er den perfekte anledning til at give den en ekstra tand for at vise din partner, hvor meget vedkommende betyder for dig. Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal købe, så hvorfor ikke give en overraskelse i form af en af de nedenstående personlige, romantiske gaver til jeres første valentinsdag sammen? Hvis du foretrækker at planlægge en udflugt, så har vi også idéer til den slags.

Personlige gaver til din valentinskæreste

Alle elsker et lækkert stykke chokolade! Vejen til folks hjerter går jo gennem deres maver. Overrask din partner med en unik Toblerone-bar med vedkommendes navn på, et billede og en sød besked på indpakningen. Eller design et personligt chokoladetelegram for at overbringe din kærlighed. Hvem har brug for Amor, når man kan vælge mellem alle disse lækre gaver? Hvis du foretrækker en gave, der kan holde lidt længere, så vælg et par personliggjorte sokker med dit yndlingsfoto, og giv en varm, hyggelig og praktisk gave. Vores ultimative yndlings-valentinsgave er vores kæmpe-bamse, så hvis din udkårne er glad for at få et kram, kan du personliggøre bamsens t-shirt med et sødt billede, og så er den i vinkel.

Lille gave, stor effekt

Hvis du er ude efter en langtidsholdbar gave, så kan du måske vælge et smukt indgraveret vedhæng med et billede, navn eller initialer efter eget valg. På den måde kan din partner have dig tæt på sit hjerte. I kan også begge bære hver jeres halvdel af et hjerte, så I altid er tæt på hinanden. Vi kan også tilbyde smukt indgraverede armbånd. Hvis din partner ikke er så meget for smykker, så har vi også flotte personlige nøgleringe, som kan minde vedkommende om dig, hver gang han eller hun griber sine nøgler.

Kæmpe Bamse

Kæmpe Bamse

Toblerone chokolade med navn - Valentines Dag

Toblerone chokolade med navn - Valentines Dag

Chokolade telegram®

Chokolade telegram®

Strømper med billede

Strømper med billede

Romantiske valentinsudflugter

Der er ikke noget bedre end at tilbringe sin allerførste valentinsdag sammen. I kan blive indendørs eller tage på en særlig udflugt. Hvis du ikke rigtigt kan finde på noget at lave, så tjek de seje ideer nedenfor!

  • Genskab jeres første date Tag samme sted hen, hvor I var på jeres første date sammen, i samme påklædning (eller en lignende påklædning), og bestil den samme mad eller drinks, hvis I kan huske, hvad I fik. Skab helt nye minder ud fra et gammelt minde.
  • Skriv en kærlighedserklæring i hånden og overbring den et sted, som har en særlig plads i jeres hjerter: Der er ikke noget sødere end at modtage et gammeldags håndskrevet brev fra sit hjertes udkårne. Skriv alle dine yndlingsminder ned og de ting, du elsker ved din partner. Du kan også tilføje billeder.
  • Arranger en picnic: Hvis det er godt vejr, kan du arrangere en sød valentinpicnic, med alle de lækre sager, din valentinkæreste holder af. Hvis vejret ikke er så godt, kan I også holde picnic indendørs – det bliver det ikke mindre romantisk af.

Du kan dele disse tips med din partner, men det er meget sjovere at holde dem hemmelige og arrangere noget som en overraskelse og blot fortælle vedkommende, hvilken dag eller aften, han eller hun skal reservere.

Hjerte halskæde med indgravering - stor

Hjerte halskæde med indgravering - stor

Sølv hjerte kæreste halskæde - 2 halve hjerter

Sølv hjerte kæreste halskæde - 2 halve hjerter

Læder nøglering

Læder nøglering

Blog

Blog